Am creat un site de publicitate, si as vrea sa aiba si un profit. Am "verificat" piata , si feddbeckul este ca se cere " munca in strainatate" . Nu am capitalul necesar , sa obtin un permis, sau ce trebuie de la Ministerul Muncii. Am luat legatura cu o agentie de intermediere din Ungaria, si dansii imi permit sa furnizez pe site-ul meu anunturile lor , deci recrutarea apartin exclusiv al lor. M-am gandit sa creez un serviciu , de tip "alerta email " , contracost, cine vrea oferte personalizate , sa obtine astfel de informatii. In informatiile primite , ei vor fi indrumati catre firma de recrutare a fortei de munca, ca CV-ul sa fie depus acolo.
Intrebarea : oferirea acestui serviciu este legal ? Nu vreau sa ma incurc nici cu un proces, dar nici cu OPC-ul , fiindca nu pot garanta cu 100 % , cine apeleaza , vor primi acele slujbe la care a candidat.
Am compus si termeni de conditii.
Munca in strainatate
portik
Buna .
Am creat un site de publicitate, si as vrea sa aiba si un profit. Am \"verificat\" piata , si feddbeckul este ca se cere \" munca in strainatate\" . ... (vezi toată discuția)