avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... publicitatea locurilor de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

publicitatea locurilor de munca

As dori sa stiu daca firmele private au obligativitatea publicitatii locurilor de munca sau doar statul, deoarece nu imi explic cum pe ejobs dau anunturi mii si nu deschid cv-urile?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 14:14, 9 Octombrie 2009
Toate firmele private au obligatia legala de a transmite catre AJOFM-0uri lunat Situatia posturilor vacante, cf legii 76/2000

Publicarea unor anunturi pe ejobs, bestjobs, recrutareonline sau alte site-uri este doar o optiune particulara a firmelor care isi cauta astfel angajati. Publicarea anunuturilor pe aceste situri este o investitie, ele costa, nu sunt gratuite, astfel ca ma indoiesc ca firmele nu se uita sa vada ce CV-uri au primit.
Dar le pot vizualiza si fara sa primesti tu mesaj de vizualizare.
Subscriu, celor scrise de catre annajanette. Intr-adevar, CV-urile depuse online pe site-ul firmelor de recrutare nu prea sunt citite.
Nu inteleg de ce credeti voi ca nu sunt citite...
E drept ca in acest an de criza se depun sute (700-1000) de CV-uri la un post, din care cel mult jumatate sunt apropiate de cerintele postului, iar daca firma vede din primele informatii ca nu corespunde deloc postului, normal ca nu le mai descarca...
ptr ca nu sunt ca noi avem confirmarea generata de site daca sunt sau nu. ati depus vreodata de vorbiti asa de sigur? si nu trebuie sa le descarce e suficient sa-l deschida si deja s-a bifat in mod automat ca cv-ul tau a fost citit ....haideti dna grace ca toata lumea stie asta ce naiba
Ultima modificare: Joi, 8 Octombrie 2009
ContSters87904, utilizator
Vorbesc din experienta :D
Se pot da filtre pe Cv-urile primite pentru o prima selectie..
Credeti ca sat cineva sa deschida 1000 de CV-uri primite? Nu, le filtreaza dupa cerintele specifice postului intai. Informatii minime se vad si fara sa deschizi CV-ul.

Alte discuții în legătură

Doua observatii... klewos klewos Doua observatii... 1. "Inspector resurse umane" NU inseamna "responsabilul pentru personal din firma"! Pe site-urile de recrutare am gasit foarte ... (vezi toată discuția)
Legea somajului gabriela25 gabriela25 buna!sunt ,gabriela, astazi am fost sa imi gasesc un loc de munca la bursa locurilor de munca ;organizata de AJOFM,iar acolo am fost intrebata dacva pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Serviciu contracost "alerta email" este legal ? portik portik Buna . Am creat un site de publicitate, si as vrea sa aiba si un profit. Am \"verificat\" piata , si feddbeckul este ca se cere \" munca in strainatate\" . ... (vezi toată discuția)