buna!sunt ,gabriela, astazi am fost sa imi gasesc un loc de munca la bursa locurilor de munca ;organizata de AJOFM,iar acolo am fost intrebata dacva pot sa ma inregistrez singura ca fiind somer daca as avea un calculator in fata.am raspus :"cred ca da" iar doamna care mi-a pus intrebarea ma invitat la AJOFM ,saptamana viitoare sa ma testeze.INTREBAREA MEA ESTE POT SA MA INREGISTREZ SINGURA DUPA UN CALCULATOR FARA AJUTORUL AJENTIEI?VA ROG SA-MI RASPUNDE-TI.MULTUMESC
1. Cu ajutorul calculatorului puteti sa consultati listele cu locurile de munca vacante afisate la oricare AJOFM sau puteti sa va transmiteti CV-ul unuia sau altuia din angajatori.
2. Pentru depunerea dosarului de inscriere la AJOFM, in cautarea unui loc de munca, trebuie sa va prezentati personal (sa depuneti actele necesare).
-Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca
-intrati site-ul AJOFM din judetul dvs./ANOFM si cautati detalii
Ref.somaj
luminitateodora
Buna ziua,
As dori sa stiu daca absolventii facultatilor de medicina au dreptul sa beneficieze de ajutorul de somaj conform Legii nr.76 din 2002?
Va ... (vezi toată discuția)