buna ziua va rog sa imi spuneti la ce sa ma astept. Am fost depistat de aparatul etilotest rezultat0,73alcool pur in aerul expirat.Sincer nu stiu la ce sa ma incadrez.Pe dovada scrie ca ,fara drept de circulatie,.Nu stiu ce a iesit la proba de singe va rog ma puteti indruma cumva sau sa imi dati un sfat ?Va multumesc.
De obicei, in sange, concentratia alcoolica este dubla fata de cea din aerul pur expirat, asa ca asteptati-va la un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului. Va sfatuiesc sa va ganditi la un avocat bun.
O sa ajungi in instanta si o sa ti se anuleze permisul dar faza e sa faci tot posibilul sa ajunga cat mai repede in instanta ca sa poti redobandii permisul la 1 an dupa ce ramane hotararea instantei definitiva.Eu am stat 1an jumate pana am fost judecat pentru alcoolemie 0,77 in aerul expirat si 1,5 in sange.
Este grav ca nu stii consecintele consumului de alcool si apoi conducerea unui autoturism.Cand ai obtinut permisul de conducere ai avut de invatat si capitolul"infractiuni".
Asta numesc inconstienta.