avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcol la volan 0,73
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcol la volan 0,73

buna ziua va rog sa imi spuneti la ce sa ma astept. Am fost depistat de aparatul etilotest rezultat0,73alcool pur in aerul expirat.Sincer nu stiu la ce sa ma incadrez.Pe dovada scrie ca ,fara drept de circulatie,.Nu stiu ce a iesit la proba de singe va rog ma puteti indruma cumva sau sa imi dati un sfat ?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:58, 12 Martie 2010
De obicei, in sange, concentratia alcoolica este dubla fata de cea din aerul pur expirat, asa ca asteptati-va la un dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului. Va sfatuiesc sa va ganditi la un avocat bun.
O sa ajungi in instanta si o sa ti se anuleze permisul dar faza e sa faci tot posibilul sa ajunga cat mai repede in instanta ca sa poti redobandii permisul la 1 an dupa ce ramane hotararea instantei definitiva.Eu am stat 1an jumate pana am fost judecat pentru alcoolemie 0,77 in aerul expirat si 1,5 in sange.
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2010
rares85, utilizator
Este grav ca nu stii consecintele consumului de alcool si apoi conducerea unui autoturism.Cand ai obtinut permisul de conducere ai avut de invatat si capitolul"infractiuni".
Asta numesc inconstienta.
Consecinta valorilor mentionate este anulare permis si dosar penal
Pentru reprezentarea intereselor ,angajati aparator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)
Etilotest Utilizatoran2015 Utilizatoran2015 In cazul in care etilotestul arata 0.00, in sange mai exista alcool? (vezi toată discuția)
Permis luat pentru alcool seke seke as vrea sa stiu daca la alcolemie de 0.90 se poate ramane doar cu suspendare pe 90 de zile? (vezi toată discuția)