Buna ziua,
Se da urmatoarea situatie: o cafenea incheie un contract cu o agentie (de cartier) de impresariat pt. prestatia unui artist (eu), plata fiind pe baza de factura. Agentia incheie si cu mine, ca persoana fizica, un contract ca sa fie sigura ca ma achit de obligatii. Agentia intarzie constant platile, peste termenul din contract. Patronul ei este foarte greu de gasit. Contractul cu clientul prevede si o clauza prin care clientul nu poate contracta artistul agentiei atta timp cat este valabil tot acest "lant" juridic.
1.In conditiile in care doresc rezilierea unilaterala a contractului pentru neplata la timp a onorariului, patronul nefiind de gasit pt a semna si el rezilierea, ce tip de act ar trebui emis in acest sens?
2. Eu doresc continuarea colaborarii cu clientul, separat de agentie. Rezilierea ar trebui sa se faca si de mine si de cafenea sau e de ajuns ca doar eu sa imi incetez contractul?
3. Eu am un PFA. In clauza de necolaborare a clientului cu artistul, fara intermedierea agentiei, este pomenit numele meu ca persoana fizica. In cazul in care situatia de mai sus se mentine neclara si eu colaborez cu clientul din postura mea de PFA (care contine in titlu numele meu insa e alta entitate juridica decat eu ca persoana fizica simpla), mai pote fi valabila acea clauza?
Multumesc,