va multumesc frumos pt. raspunsul dat la inrebarea din data de 12 martie( cea in care va intrebam daca sotul meu poate beneficia de CCC chiar daca exista aceea intrerupere 16februarie-data concedierii si1 martie -data depunerii actelor pt. somaj). Totusi daca ati putea sa-mi mai raspundeti la cateva intrebari si anume:-din ce data a intrat in somaj(data concedierii sau data la care si-a depus actele)?iar a 2 inrebare :-poate sa inre in CCC chiar daca am sa nasc la anul 2011(mentionez ca nu st. insarcinata) ian. sau februarie. VA MULTUMESC FRUMOS PENTRU INTELEGERE
1. Cu data concedierii daca a depus dosarul in termen de 30 de zile de la concediere sau, cu data depunerii cererii daca au trecut peste 30 de zile de la concediere.
2. Poate daca, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, a realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit, aici intrand si indemnizatia de somaj, stabilita conform legii.
Nu poate beneficia in acelasi timp si de somaj si de indemnizatie pentru crestere copil.
~ final discuție ~