avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozit forfetar?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozit forfetar?

Buna seara. pentru ca eu din ce am citi pe net nu am fost lamurit, pt ca domna contabila cu care am lucrart si cu care mai lucrez 2 saptamani este un pic cam dusa cu pluta vin cu o intrabare despre impozitul forfetar, am o firma infiintata in ianuarie-februarie 2009. din martie 2009 pana in martie 2010 o cifra de afaceri de aproximativ 450 000. eu dupa ce lege trebuie sa ma ghidez atunci cand o sa platesc impozitul forfetar? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 19:04, 13 Martie 2010
Legea dupa care va ghidati este Codul Fiscal.
Impozitul forfetar se stabileste in functie de transa in care va incadrati (art. 18 Cod Fiscal).
Cifra de afaceri este aceea care ati realizat-o de la infiintarea firmei (ianuarie-februarie 2009) si pana la 31.12.2009.
multumesc frumos de raspuns
Codul Fiscal are raspunsul la intrebarile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri norme impozit forfetar danpavel57 danpavel57 buna ziua detin un SRL care anul trecut a avut cifra de afaceri sub 52 000 lei deci ar urma sa ma incadrez la prima categorie de impozit forfetar, cea de 2200 ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar raulTM raulTM BUNA SEARA Spuneti-mi va rog cand si cat trebuie sa platesc impozitul forfetar.Sunt srl infiintat in ianuarie 2010.Va multumesc (vezi toată discuția)
Impozit venit & profit - modificarile ContSters60781 ContSters60781 2 intrebari as avea in legatura cu ultimele schimbari; nu sunt sigura ca am inteles bine. E vorba de 2 legi diferite, nu ? Eu am doua situatii: 1. In cazul ... (vezi toată discuția)