avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... conducere sub influenta bauturilor alcoolice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

conducere sub influenta bauturilor alcoolice

Buna ziua,in seara zilei de 9 martie am fost vinovat de un accident fara victime avand numai pagube materiale in care am daramat un chisc de ziare si am lovit putin o masina...in urma probelor efectuate de catre agentii de politie mi-a iesit 0.50 in aerul respirat dupa care m-i s-au recoltat doua probe de sange la care astept sa imi vina rezultatele.Cat o sa iasa la sange?,sunt la prima abatere penala...ce m-i se poate intampla?ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Mihaita Catalin , utilizator 20:59, 15 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Foarte probabil vi se va intocmi dosar penal si veti fi trimis in judecata pentru infractiunea prevazuta de art.87 alin 1 din OUG 195/2002, respectiv conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Daca nu aveti antecedente penale si daca prejudiciul este recuperat este posibil sa fiti condamnat la o pedeapsa cu inchisoare cu suspendarea conditionata a executarii.
Consecinte neplacute care conduc garantat catre dosar penal,sub aspectul infractiunii prev de art 87 din OUG nr 195/2002
Pentru competenta reprezentarte.,angajati avocat
Mai mult ca sigur la sange va iesi dublul alcoolemiei inregistrate. Se va intocmi dosar penal pentru conducere in stare de ebrietate si distrugere. Trebuie sa va angajati avocat sa va reprezinte inca din faza de UP.
Succes!
Nu obligatoriu rezultatul la sange va fi dublu. Depinde la ce ora ati consumat bauturi alcoolice. Depinde cum este curba, ascendenta sau descendenta (proba I si proba II). Depinde de mai multi factori...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins cu alcoolemie de 0,84 in aer respirat crisu_10 crisu_10 Salut.Am fost prins cu o alcoolemie de 0,84 si nu stiu care ar putea fi consecintele.Este prima abatere,nu mai am nici o alta pata la cazier.Ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului - refuz etilotest, efectuarea probei biologice robert1991 robert1991 Pe 30.12 .2012 am fost oprit de politia locala ,fiind suspect pentru consum de alcool care a chemat politia rutiera pentru a mi se prelua probe .Am refuzat ... (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)