avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TULBURARE DE POSESIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TULBURARE DE POSESIE

Am convenit cu vecinul meu sa inlocuim gardul dintre proprietatile noastre.
Vecinul nu a respectat linia hotarului si a intrat cu gardul in interiorul proprietatii noastre.
Am facut reclamatie la Parchet , art. 220 C. Penal si a primit amenda cu caracter administrativ 150lei , dar nu a specificat ca trebuie sa demoleze gardul si sa il refaca pe hotar.
Cum as putea sa il oblig pe vecin sa retraga gardul pe linia hotarului?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 13:57, 14 Martie 2010
formulati o actiune in granituire prevalindu-va de actele de proprietate detinute si actele incheiate de organele de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie VONPAUL006 VONPAUL006 Un vecin a refacut gardul dar a intrat in proprietatea mea. L-am reclamat pentru tulburare de posesie, art 220 C.p. si parchetul i-a dat o ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie VONPAUL006 VONPAUL006 Un vecin a refacut gardul dar a intrat in proprietatea mea. L-am reclamat pentru tulburare de posesie, art 220 C.p. si parchetul i-a dat o amenda ... (vezi toată discuția)
Actiune in granituire ? aartist aartist Am o ruda la tara care se confrunta cu urmatoarea problema: - vecinul situat la vestul proprietatii sale a intrat cu gardul si doua constructii pe terenul ... (vezi toată discuția)