Lucrez de aproape sase ani ca receptioner adica in fisa postului functionar 1,fisa care cuprinde anumite atributii conform postului.acum insa dat fiind faptul ca nu exista personal pt curatenie angajat,sarcinile care ar revenii acestei persoane mi sau atribuit mie pe fisa,inclusiv spalatul wc-urilor al holurilor,ceea ce nu prea mi se pare corect.mentionez ca functia de personal pt curatenie nu a existat niciodata,curatenia fiind efectuata si de mine in mare masura ,fara a mi se remunera acest serviciu.intrebarea mea este Se poate adauga unei fise a postului o sarcina care duce la injosirea cu buna stiinta a unei persoane,care a dat un examen pt un anumit post?mentionez ca nu am semnat aceasta fisa,deocamdata starea de conflict fiind in derulare.
Fisa postului nu poate contine decat atributii in legatura cu postul/profesia pentru care ati incheiat contractul de munca.
Respectiva activitate, ca orice munca cinstita, nu este josnica, este necesara si trebuie facuta de o persoana ce va fi angajata pentru acel post nicidecum de o persoana atestata pe un post calificat si care are alte atributii conform fisei postului si pregatirii. Refuzul dv. este justificat.