avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... care este procedura mai departe dupa ce am platit taxa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

care este procedura mai departe dupa ce am platit taxa de 160 ron

Buna ziua ! Am platit taxa de recoltare probe de sange la IML si nu stiu ce trebuie facut mai departe , precizez ca sunt din Bucuresti . Trebuie sa depun chitanta undeva anume? Sau astept sa ma sune Politia . Va multumesc anticipat
Daca va grabiti cu solutionarea dosarului va sfatuiesc sa va duceti la domnul politist care instrumenteaza dosarul sa-i depuneti chitanta si totodata sa-l rugati sa se prezinte la IML pentru a ridica expertiza in vederea intocmirii referatului de terminare a urmaririi penale cu propunerile legale.
Va multumesc frumos ! Dar D-l politist (care m-a oprit si cu care am fost la IML)nu mi-a spus unde il pot gasi . Deci sunt incurcat de tot . Cum pot da de dansul ? Inca odata multumiri ptr.raspuns .
Nu politistul constatator ridica buletinul toxicologic ci politistul de la cercetari penale care instrumenteaza cazul.in functie de valoarea probelor se va dispune fie neinceperea urmaririi penale daca sunt ambele probe sub limiita de 0,80 g%0 fie se va dispune recalcularea alcoolemiei in caz contrar.Alfa unde este dosarul si politistul iti va da toate detaliile necesare
Dosarul dvs.a fost repartizat probabil la cercetari penale,la Udriste,in caldirea veche,in fundul curtii se afla acest serviciu.
Intrebati cui i-a fost repartzat dosarul si mergeti la acel ofiter si predati-i chitanta de plata a analizelor.
Va multumesc frumos! Cam care ar fi sansele sa iasa sub 0,8 la prima proba sau la recalculare tinand cont ca am consumat doar 700 ml bere si nu mancasem nimic pana la ora 16.00 cand am fost testat cu etilotestul ,cu o ora jumate inainte sa fiu testat m-am ridicat de la masa . Am 36 de ani si 64 kg ,1,78 m inaltime , am inteles ca acestia sunt factorii care intra in calcul la recalculare . La etilotest a reiesit ca aveam 0,66 si foarte multa lume a spus ca este posibil sa fie eroare de la aparat.

Alte discuții în legătură

Am permisul retinut de 2 ani de zile danielp2010 danielp2010 am si eu o nelamurire , in urma cu 2 ani si ceva am avut un accident din care nu au rezultat victime ci doar pagube materiale , a venit politia ma testat ( ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan pytu26 pytu26 salut,am si eu o intrebare....am fost oprit in alcool test 0.62........sangele prima proba 1.05....a doua 0.95.......dupa aceea recalculare.La recalculare ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan messartim messartim Buna ziua.Am si eu o problema.Acum 9 luni am condus baut (100m pana acasa)si am cauzat un accident soldat cu pagube materiale(rezolvate imediat),politia a ... (vezi toată discuția)