avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenzi CFR
Discuție deschisă în Executare silită

amenzi CFR

in cazul in care e de plata suma de 10 milioane lei vechi, s-a primit somatie ca de nu se va achita in 5 zile de la primire se trece la executare silita. si cel care trebuie sa plateasca nu are nimic pe nume si nici nu lucreaza. ..ce se poate intampla? inchisoare? multumesc
Cel mai recent răspuns: danaide , utilizator 21:38, 6 Iunie 2011
nimeni? :(
or sa incerce sa execute silit. va trebui sa astepte sa va angajati , sa va puna poprire pe salariu.
nu, nu se face inchisoare
uitati ce am gasit

Mediafax,in 21.05.2009, a scris:
Senatul a a adoptat ieri o lege pentru modificarea ordonantei de urgenta 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, prin care instanta stabileste automat inlocuirea amenzii cu munca in folosul comunitatii, in momentul in care termenul pentru achitarea amenzii a expirat. Proiectul de lege urmeaza sa mearga la Camera Deputatilor. Ordonanta 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor prevedea ca inlocuirea amenzii cu sanctiunea obligarii la prestarea unei activitati in folosul comunitatii se face doar cu acordul contravenientului.

buna,
Sunt extrem de nelamurita,,am platit o suma considerabila,amenzi CFR,cu majorari etc..ptr ca fiica mea cam rebela a circulat fara bilet.Dar nu pricep de ce trebuie sa platesc si despagubiri statului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea amenzilor in munca in folosul comunitatii anapop92 anapop92 Buna ziua! Sunt proaspat angajata intr-o primarie la urmarire impozite si taxe si inca nu imi e foarte clar mersul lucrurilor. Deci, am o multime de amenzi ... (vezi toată discuția)
Sunt eleva si am fost amendata. daca nu platesc pot fi executata silit? gabytza_4u10 gabytza_4u10 Sunt eleva,minora am o amenda pe care nu am platit-o la timp si acum mia venit o somatie cu un titlu executoriu,daca nu platesc pot fii executata silit? si ce ... (vezi toată discuția)
Cum solicit inlocuirea amenzii contraventionale cu munca in folosul comunitatii? aidu aidu Am omis sa solicit in timpul procesului, iar instanta mi-a respins apelul. Mai pot acum solicita, spre exemplu prin contestatie la executare, sa fie ... (vezi toată discuția)