avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... stopaj la sursa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

stopaj la sursa

Este sau nu infractiune?
Plata se poate esalona?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 17:57, 18 August 2008
Stopajul la sursa este infractiune. Dar pt. a se demonstra infractiunea, trebuie demonstrat ca banii au fost retinuti cu adevarat, nu numai pe statele de plata#-o
Nu cred ca se mai accepta reesalonari:((
care e diferenta?
ce inseamna retinuti "cu adevarat"?
in alte tari UE este infractiune?
pe o adresa de la casa de sanatate referitoare la creante mi se specifica ca NU am restante la contributie angajator si contributie asigurati. Totusi se precizeaza o anumita suma la stopaj la sursa !!! Se poate acest lucru ? (situatia este la 31.12.2003)

Totodata mi se calculeaza niste majorari si penalitati. Pe ce criterii au fost repartizate ele catre AVAS(protocol 16/25.02.2004) si catre ANAF ? (sumele sunt relativ mici)

multumesc

Alte discuții în legătură

Stopaj la sursa ever4ever ever4ever Buna seara, Detin o firma iar in anul 2009 nu am obtinut venituri din incasari, n-am avut nici profit, am platit salariile din aport propriu pentru ca din ... (vezi toată discuția)
Stopaj la sursa tocaciflori tocaciflori este infractiune?daca firma nu a avut nici pe acte de unde sa plateasca darile la stat,nici de unde sa plateasca toate salarile?si atunci de ce mi sa facut ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale redinciucconstantin redinciucconstantin nevirarea la bugetu consolidat al statului a retinerlor cu caracter social de exmp somaj,sanatate,pensii de catre angajator e infractiune (vezi toată discuția)