avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii plata CAS administrator SRL
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

plata CAS administrator SRL

Buna ziua
as dori sa stiu cum poate administratorul unui SRL sa-si plateasca CAS-ul, in cazul in care nu este angajat la firma, si nici nu este angajat in alta parte?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 21:29, 15 Martie 2010
Puteti face contract si cu Casa de pensii si cu casa de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

P.f.a. poate incheia cu srl contract individual de munca? sirbu maria b. sirbu maria b. Buna ziua, Va rog imi puteti spune daca un PFA, inregistrat cu un domeniu de activitate, poate incheia cu o alta societate un contract individual de munca ... (vezi toată discuția)
Plata cas atat ca angajat la o firma cat si contabil privat ContSters258910 ContSters258910 Buna ziua Am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati! Sunt angajat la o firma pe post de contabil de unde mi se retine si vireaza din salar plata CAS-ului. ... (vezi toată discuția)
Trecere de la intreprindere familiala la srl? Lavy.P Lavy.P Buna ziua, M-ar putea ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea :se poate modifica o intreprindere familiala intr-un SRL si daca da ce anume ar trebui ... (vezi toată discuția)