avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general biscuiti -suport pahar personalizati si revista ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

biscuiti -suport pahar personalizati si revista publicitate

Buna,

Va rog....

1.pe langa activitatea principala:curierat 5320,am vrea sa folosim ca si activitate secundara vanzare de suport pahar-biscuiti cu reclama clientului sau cu ce doreste el sa apara pe biscuiti;
procesul ar fi:
-primirea comenzii si a machetei cu ce trebuie sa apara pe biscuiti
-comanda noastra la tipografie sa ii tipareasca...etc si intrarea la noi cu factura
-vanzarea cu factura catre client
1.1 Ce obiect de activitate secundar-CAEN-ar trebui sa avem ?
1.2 Cum se inregistreaza intarea biscuitilor de la tipografie?
1.3 Ce venituri vom inregistra la vanzarea biscuitilor?

2.noi folosim biscuiti si cu reclama firmei noastra si cu ceva fotografii de prin tara,pe care ii dam gratuit clientilor nostri;
2.1 ar fi o restrictie in folosirea diverselor imagini?
2.2 se pot trece direct pe cheltuieli de reclama fara sa mai intre in stoc?

3.de asemenea am vrea sa distribuim gratuit o revista cu reclama clientilor;procesul este asemanator cu al biscuitilor...doar ca nu le vindem ci le distribuim gratuit;
3.1 ne trebuie ceva autorizatie speciala sa distribuim revista?
3.2 ce cod CAEN ar trebui sa avem la obiecte secundare?
3.2cum ar trebui sa intre revistele de la tipografie ,ca serviciu sau ca buc reviste(noi trimitem tipografiei doar machetele cu ce trebuie sa apara)?
3.3 vom factura clientilor servicii e publicitate?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: felicia ratiu , utilizator 22:31, 16 Martie 2010
Ceea ce va intereseaza pe dv. tine de "afacereza". Contactati un site de profil.
Aici intrebati cand vreti sa va contabilizam biscuitii.
Multumesc!
Vroiam doar niste pareri :)
O parte din intrebari sunt pe parte contabila.
Si as vrea niste pareri referitoare la inregistarea in contabilitate.
Am scris mai vast pentru a se intelege continutul .

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urtent! am mare nevoie de ajutor! mihainord mihainord Buna ziua, Din ianurie 2007 vom lansa o revista distribuita gratuit in anumite locatii din Bucuresti (si chiar pe strada). Stiu ca pentru asta am nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate+distribuire reviste dana.mldv dana.mldv Buna ziua, As dori sa imi fac o firma pentru a realiza o revista care urmeaza sa fie distribuita lunar in scoli. Am inteles ca trebuie sa declar revista la ... (vezi toată discuția)
Urtent! am mare nevoie de ajutor! mihainord mihainord Buna ziua, Din ianurie 2007 vom lansa o revista distribuita gratuit in anumite locatii din Bucuresti (si chiar pe strada). Stiu ca pentru asta am nevoie de un ... (vezi toată discuția)