1.pe langa activitatea principala:curierat 5320,am vrea sa folosim ca si activitate secundara vanzare de suport pahar-biscuiti cu reclama clientului sau cu ce doreste el sa apara pe biscuiti;
procesul ar fi:
-primirea comenzii si a machetei cu ce trebuie sa apara pe biscuiti
-comanda noastra la tipografie sa ii tipareasca...etc si intrarea la noi cu factura
-vanzarea cu factura catre client
1.1 Ce obiect de activitate secundar-CAEN-ar trebui sa avem ?
1.2 Cum se inregistreaza intarea biscuitilor de la tipografie?
1.3 Ce venituri vom inregistra la vanzarea biscuitilor?
2.noi folosim biscuiti si cu reclama firmei noastra si cu ceva fotografii de prin tara,pe care ii dam gratuit clientilor nostri;
2.1 ar fi o restrictie in folosirea diverselor imagini?
2.2 se pot trece direct pe cheltuieli de reclama fara sa mai intre in stoc?
3.de asemenea am vrea sa distribuim gratuit o revista cu reclama clientilor;procesul este asemanator cu al biscuitilor...doar ca nu le vindem ci le distribuim gratuit;
3.1 ne trebuie ceva autorizatie speciala sa distribuim revista?
3.2 ce cod CAEN ar trebui sa avem la obiecte secundare?
3.2cum ar trebui sa intre revistele de la tipografie ,ca serviciu sau ca buc reviste(noi trimitem tipografiei doar machetele cu ce trebuie sa apara)?
3.3 vom factura clientilor servicii e publicitate?
Multumesc!
Vroiam doar niste pareri :)
O parte din intrebari sunt pe parte contabila.
Si as vrea niste pareri referitoare la inregistarea in contabilitate.
Am scris mai vast pentru a se intelege continutul .
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.