avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte dosar indemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte dosar indemnizatie cresterea copilului

Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Se cere la dosarul pt. indemnizatia de crestere a copilului dovada platii la Sanatate pe ultimele 12 luni? ........., daca da se cere atat pentru venitul ca angajat la o societate cat si pentru veniturile de pe PFA?
Cel mai recent răspuns: felicia ratiu , utilizator 14:39, 16 Martie 2010
Buna,
Din cate stiu nu se face dovada platii ci se completeaza adeverinta de venit de catre firma la care ati lucrat,pentru 12 luni anterioare nasterii coplilului.
Si cum se calculeaza media veniturilor poate ar trebui si pe Pfa.
Puteti afla informatii de la serviciul indemnizatii de la fortele de munca ;am gasit si un forum DGASPC.6.cu discutii despre copii....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil 2015-2016 szaliatti szaliatti Buna ziua, as dori sa va intreb cum se calculeaza indemnizatia de crestere la copil pentru sotia mea cine ar intra in concediul de maternitate anul asta din ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si crestere copil pfa Sacharisa Sacharisa Pentru PFA: 1) Daca pentru cele 12 luni de calculare a concediului de maternitate, 6 luni am fost PFA si 6 luni nu am avut venit pana la nastere, mai ... (vezi toată discuția)
Am un pfa, este singura mea sursa de venit, si urmeaza ca in luna iunie a anului 2014 sa nasc. cum procedez? valentinasoporan valentinasoporan Trebuie suspendat PFA-ul? Trebuie sa fiu la zi cu plata impozit, sanatate, pensii ca sa primesc indemnizatia, si care va fi valoarea acesteia? Va multumesc pt ... (vezi toată discuția)