avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de fals in declaratii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de fals in declaratii

buna seara !ma aflu intr-o situatie neplacuta respectiv sunt acuzat de infractiune de fals in declaratii;la intocmirea dosarului in vederea sustinerii unui examen pt angajare,in autobiografie nu am specificat faptul k am fost destituit disciplinar de la ultimul loc de munca,[dar am numit 3 persoane care ma cunosc de la acel loc de munca],ba mai mult am dat o declaratie prin care vorbesc k am luat la cunostinta despre conditiile generale si speciale in vederea intocmirii dosarului in vederea sustinerii unui examen pt angajare.Cum as putea sa imi dovedesc nevinovatia?cam cit ma costa un avocat bun sa ma reprezinte?multumesc.
Ultima modificare: Marți, 16 Martie 2010
pascariuionel08, utilizator
Cel mai recent răspuns: pascariuionel08 , utilizator 21:27, 16 Martie 2010
Este foarte important cum ati completat acel dosar. Falsul in declaratii presupune ca sa fi mintit in legatura cu o stare de fapt , iar faptul ca ati fost concediata pe motive disciplinare nu are relevanta penala ca sa spunem ca ar fi avut relevanta juridica. Deci , in esenta , pentru a se pronunta cineva asupra vinovatiei dvs , trebuie vazut dosarul de angajare si declaratia dvs pe care ati dat-o la angajare.
ei considera k am ascuns faptul k am fost destitui disciplinar pt a-mi face dosarul intrucit in acele conditii la angajare cica era stipulat faptul k nu pot sa particip la concurs daca am fost destituit
,insa eu am intrebat la resurse umane ba mai mult am relatat faptul k am fost demis

Eu cred mai degraba ca ei cauta motive sa scape de dvs. Nu au ce sa va faca si parerea mea este sa ramaneti ferm pe pozitie. Nu este nimic penal in ceea ce ati relatat dvs!
ma poate ajuta cineva .....as vrea sa contactez un avocat ori di miercurea ciuc ori din roman -neamt

asta asa este insa imi este teama sunt prea mic sa ma pot lupta cu ei,oricum va multumesc pt sfaturi!

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii??????????????? pascariuionel08 pascariuionel08 buna ziua! va deranjez cu o problema----am intocmit un dosar pt.angajare,am sustinut examenele le-am admis,si din 2006 septembrie si pina acum muncesc in ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!!!!!!!! face puscarie sau nu laura72 laura72 buna ziua am scris in autobiografie ca\" nu am fost condamnat\" vreau sa stiu se cosidera fals in declaratii si daca da la ce sa ma astept.declaratia am dat-o ... (vezi toată discuția)
Declaratie falsa, conducere fara permis categoria a, insa avand categoria b dorex dorex Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma puteti ajuta cu un sfat. In 2007 circulam in centrul Bucurestiului cu motocicleta, cu prietena mea, fara insa a avea ... (vezi toată discuția)