avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals in declaratii???????????????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals in declaratii???????????????

buna ziua! va deranjez cu o problema----am intocmit un dosar pt.angajare,am sustinut examenele le-am admis,si din 2006 septembrie si pina acum muncesc in aceasta institutie.Acum mi sa adus la cunostinta ca la intocmirea dosarului pt sustinerea examenului in vederea angajari era stipulat faptul k eu nu aveam voie sa particip la acest concurs intrucit eu fusesem destituit disciplinar.din cite imi mai aduc aminte cred ca am dat o declaratie in care am scris faptul k am fost destituit ca urmare a invinovatirii mele la infr de luare de mita unde sa dat NUP.Cu sinceeritate spun faptul k destituirea mea a plecat de la acest dosar fabricat,dar neavind probe m-au dat afara invocind alte motive si nu cele de natura penala.problema este cum sa ma apar ,intrucit ei ma acuza ca am mintit in legatura cu destituirea care sa produs ca urmare a unei sanct disciplinare si nu penale?repet la angajare eu nu scria faptul k cei k mine nu pot participa la concurs. multumesc ! astept un semn de la dv
Cel mai recent răspuns: pascariuionel08 , utilizator 12:17, 26 Martie 2010
daca ma puteti ajuta voi da mai multe det pe id -pascariuionel08
Buna ziua. spuneti ca ,,din cate imi aduc aminte" ...dec i nu sunteti nici dvs. sigur daca ati mentionat faptul ca ati fi fost cercetat pt. luare de mita. Cred ca trebuie sa va asigurati mai intai ca asa ati declarat, incercand sa intrati in posesia cererii pe care ati facut-o atunci, la angajare, in vederea sustinerii examenului. Apoi, ei trebuie sa faca dovada faptului ca regulamentu l de atunci prevedea imposibilitatea participarii la concurs a celr care au fost urmariti penal. Cu cele 2 documente...lucrurile pot fi elucidata , ele constituind cheia ...pentru a se stii daca intr-adevar va faceti sau nu vinovat de ceva.
da am dat acea declaratie ,asa spun cei de la resurse umane,si totodata spun ca era un ordin interior prin care era stipulat faptul k cei ca mine nu pot intocmi dosarul in vederea sustinerii examenului.totusi cred eu k postul l-am obtinut in urma asustinerii unor probe ,examene ci nu in urma intocm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de fals in declaratii pascariuionel08 pascariuionel08 buna seara !ma aflu intr-o situatie neplacuta respectiv sunt acuzat de infractiune de fals in declaratii;la intocmirea dosarului in vederea sustinerii unui ... (vezi toată discuția)
Mita cu bani falsi CorneliaTurcu CorneliaTurcu Stie cineva daca exista infractiunea de dare de mita, daca banii oferiti sunt falsi? Multumesc (vezi toată discuția)
Functionari publici de conducere adon adon In anul 2008 am participat la un concurs pentru ocuparea unei f.p. de conducere. Una din conditiile de participare era absolvirea studiilor de master sau ... (vezi toată discuția)