avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie mixta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie mixta

vreau sa ma casatoresc cu un cetatean britanic.nu stiu ce formulare trebuie sa trimit la home office dupa casatorie.ca doar un certificat de casatorie nu imi da drept de munca sau rezidenta.am gasit ceva dar nu sunt foarte sigura.multumesc!
Cel mai recent răspuns: liza-narcisa , utilizator 21:55, 18 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Intrati pe internet sau mergeti si solicitati relatii de la Ambsada Regatului Unit al Marii Britanii.
multumesc m-ia fost de mare "ajutor".bineinteles ca am intrat pe internet dar am gasit niste forme care terebuie platite 500£.de aceea am intrat pe avocatnet.ro.dar se vede ca eu sunt piersica si tu varza!=D>
Mergeti la Directia de Evidenta a Populatiei de care apartineti si va vor indruma la obiect sau ... viitorul sot sa se deplaseze la organele specifice din Marea Britanie . (cea mai sigura este deplasarea si luarea de date de la locul organismului abilitat a incheia casatoria) . Bafta !
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
Adrian Marin, Consilier juridic
liza-narcisa a scris:

multumesc m-ia fost de mare "ajutor".bineinteles ca am intrat pe internet dar am gasit niste forme care terebuie platite 500£.de aceea am intrat pe avocatnet.ro.dar se vede ca eu sunt piersica si tu varza!=D>

Probabil ca nimeni de pe acest site,nu cunoaste legislatia britanica in domeniu,fiind un site,care se refera in general la legislatia romaneasca.
In atare situatie,nu am facut altceva decat sa va indrept spre locul cel mai indicat pentru a obtine informatiile dorite.
Cu privire la eventualele costuri,nu cred ca este problema altcuiva,iar pentru "gratuitati",probabil ca si in Marea Britanie,se ocupa de acestea "Armata Salvarii" sau alte organizatii caritabile.
De fapt,dorinta de a jigni inutil,merge mama in mana cu o anumita tipologie de persoane si nu tine de pregatirea scolara/universitara, care nu vine decat sa completeze educatia,daca aceasta exista.

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate-firme serioase sau... ContSters91464 ContSters91464 Buna ziua Ca multi altii, sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate,fapt pt care am apelat la ofirma de recrutare personal. Am urmat pasii ce mi-au ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume in ro cu deed poll din uk roberta996 roberta996 Mi-am schimbat numele aici in UK prin Deed Poll. Anterior mi-am schimbat carnetul de conducere si cardurile bancare etc. cu noul nume. Am apostilat, legalizat ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc - drept vizita copil codrutz1967 codrutz1967 Stie cineva cum ma poate ajuta un executor judecatoresc in situatia in care fosta sotie ignora total o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila care o ... (vezi toată discuția)