avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... LOCATIE
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Are cineva vreo informatie despre locul de sustinere a examenului?
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 15:08, 19 Martie 2010
Presupun ca va referiti la examenul de admitere in magistratura.Daca da,
concursul de admitere se organizeaza anual la data si locul stabilite de Institutul National al Magistraturii, cu aprobarea Consiliului Superior al Magistraturii. Data, locul, modul de desfasurare a concursului de admitere si numarul de locuri scoase la concurs se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a, pe pagina de Internet a Consiliului Superior al Magistraturii si pe cea a Institutului National al Magistraturii, cu cel putin 60 de zile inainte de data stabilita pentru concurs.
(2) Datele prevazute la alin. (1) se aduc la cunostinta si printr-un comunicat care se publica in trei cotidiene centrale.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2010
luiza2008, utilizator
luiza2008 a scris:

Presupun ca va referiti la examenul de admitere in magistratura.Daca da,
concursul de admitere se organizeaza anual la data si locul stabilite de Institutul National al Magistraturii, cu aprobarea Consiliului Superior al Magistraturii. Data, locul, modul de desfasurare a concursului de admitere si numarul de locuri scoase la concurs se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III-a, pe pagina de Internet a Consiliului Superior al Magistraturii si pe cea a Institutului National al Magistraturii, cu cel putin 60 de zile inainte de data stabilita pentru concurs.
(2) Datele prevazute la alin. (1) se aduc la cunostinta si printr-un comunicat care se publica in trei cotidiene centrale.

Extraordinar! Multumim!
Acum, la subiect, nu, inca nu s-a afisat nicaieri locatia examenului din 21 martie 2010! Se pare ca la politehnica, academia ar fi fost un provizorat pentru ca in noiembrie a fost si rezidentiatul!
Bafta!
sensineu a scris:

Are cineva vreo informatie despre locul de sustinere a examenului?

[ link extern ]
Mult succes tuturor celor care vor sustine acest examen!
:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs inm zetea ovidiu zetea ovidiu buna ziua.in ce localitate se pot face cursurile INM pentru procurori?exista si altele inafara de Bucuresti?cat timp dureaza?se pot incepe inainte de a termina ... (vezi toată discuția)
Calea catre procuror. PBogdan PBogdan Pentru prima oara imi cer scuze ca am deschis acest topic la categoria \"Avocati si admitere in avocatura\" dar nu am gasit alta categorie unde sa ... (vezi toată discuția)
Procurori ContSters148828 ContSters148828 sunt elev in cls a XII-a in Baia Mare si imi doresc sa ajung procuror.In Baia Mare nu exista \"drept\" la o universitate de stat, doar la particular, ... (vezi toată discuția)