avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cont banca SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cont banca SRL

Buna ziua,

As dori sa stiu daca un SRL, care are un card pentru contul bancar al societatii, are voie sa faca plati pentru uzul personal din acest cont (ex: plata factura supermarket X) ,iar retagerile pe care le face de la bancomat sunt considerate viramente care incarca registrul de casa?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

O zi buna.
Cel mai recent răspuns: IOANA LUCA , utilizator 10:59, 18 Martie 2010
Cardul trebuie folosit doar pentru platile in contul societatii , nu in scop personal.
Retragerile de numerar reprezinta viramente si se inregistreaza ca incasari in casa.
Multumesc pentru lamurire.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Pfa registru incasari-plati ASPAZIA ASPAZIA [b]Buna Ziua, Sunt Pfa expert contabil de abia infiintat si am oarecare nelamuriri in legatura cu completarea registrului de incasari-plati. Am observat ... (vezi toată discuția)
Ong - donații bancare, plata cu cardul, registrul de casă draganemanuel draganemanuel Bună ziua! Vă rog să mă ajutați în legătură cu următoarele probleme legate de contabilitatea unei Asociații (ONG). 1. Dacă primim donații prin ... (vezi toată discuția)