avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promovarea prsonalului contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promovarea prsonalului contractual

Conform anexe-I - DIN LEGEA 330/2009 art 8 al. 2 -promovarea se poate face prin transformarea postului de catre o comisie numita prin decizia ordonatorului de credite cu respectarea criteriului de vechime de 3 ani si calificativ FB -. INTREBAREA mea este urmatoarea ; se sustine examen ? dar pentru promovare pe un post vacant in aceiasi institutie? fac precizarea ca inteleg foarte bine ca se sustine examen de la debutant pentru urmatorul grad , dar eu sunt pe grad 1 si as putea promova pe 1A sau sa ocup un post vacant cu gradul 1A indeplinesc criterile de vechime si calificativ. multumesc foarte mult celor care imi vor raspunde
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:08, 18 Martie 2010
Personalul contractual are la baza contractul de munca...Prin urmare puteti fi promovat fara examen daca odonatorul de credite decide asa si semnati act aditional la CIM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire salariu remuss remuss Am si eu o intrebare-Care este salariul unui inspector de specialitate(studii superioare A. pub.)gradul II,gradatia 4 ,personal contractual la o primarie cu ... (vezi toată discuția)
Promovarea intr-o treapta superioara bertzi bertzi Buna ziua! La 1 decembrie 2008 s-a angajat prin concurs un casier/magaziner II (pentru ca a mai functionat intr-o alta unitate pe functia de casier). Va rog ... (vezi toată discuția)
Promovare economist criselen criselen Buna ziua, Sunt angajata la o institutie de stat pe postul de economist debutant cf O10/2008 (post unic) din data de 01.03.2013. Va rog sa ma lamuriti daca ... (vezi toată discuția)