avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... competenta apel
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

competenta apel

Am un dosar cu pretentii de peste 1 miliard ce se judeca la tribunal.
Am invocat doua exceptii, ce mi-au fost respinse, si vreau sa fac apel.
Intrebarea este unde depun actiunea de apel si cine o va solutiona, tribunalul sau curtea de apel?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 12:50, 18 Martie 2010
Apelul depuneti la tribunal, care va inainta curtii de apel spre solutionare.

Cod proc civ
Art. 288
(1)La cererea de apel se vor alatura atâtea copii câti intimati sunt.
(2)Apelul se depune la instanta a carei hotarâre se ataca.
(3)Presedintele va înainta instantei de apel dosarul, împreuna cu apelurile facute, numai dupa împlinirea termenului de apel pentru toate partile.
(4)Cu toate acestea, apelul va fi trimis de îndata daca s-a facut cerere pentru suspendarea executarii hotarârii primei instante.
Ultima modificare: Joi, 18 Martie 2010
hajnyci, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel cristealiliana cristealiliana Unde se face apelul daca comunicarea a fost facuta de Tribunalul Bucuresti si scrie la sfarsit \" cu drept de apel in 15 zile \" (vezi toată discuția)
Apel la tribunal sau curte? eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am un proces in care am calitatea de intimat, obiectul cauzei este opozitie la executare, instanta judecatoriei s-a pronuntat in sensul admiterii ... (vezi toată discuția)
Trimiterea întâmpinării în apel rosu gheorghe rosu gheorghe Va rog sa-mi spuneti si mie unde se trimite intampinarea facuta in apel ? (vezi toată discuția)