avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... incompatibilitate consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

incompatibilitate consilier juridic

Buna , sunt noua pe aici dar sper ca asta sa nu va impiedice sa ma ajutati si pe mine. :">
Urmeaza sa fiu incadrata pe post de consilier juridic si cum nu ma asteptam la asta eu ma ocup si de diverse activitati de marketing in retea - MLM. Asta se face de multa lume ca si o completare a salarului si pt a avea unele produse la preturi mai bune.
Problema mea este art 10 din L 514 .....sunt cumva in una din sit de incompatibilitate?
b) activitatile care lezeaza demnitatea si independenta profesiei de consilier juridic sau bunele moravuri;
c) orice alta profesie autorizata sau salarizata in tara sau in strainatate;
sau.....altceva?
Eu personal nu consider ca as leza demnitatea si independenta profesiei de consilier juridic sau ca este o >profesie< autorizata activitatea asta . Ati putea sa-mi spuneti si parerea dvs? Sunt intr-o mare dilema ca afacerile sunt bunicele si castig ceva banuti dar cu caracter aleator si nu as vrea sa renunt la ce mi-am construit. Sau daca nu puteti sa-mi dati un sfat poate sa-mi spuneti unde as putea intreba? Nu de alta dar chiar nu vreau probleme si legea nu este f explicita sau pe partea asta. Astept raspunsuri si multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: liliana_2007 , utilizator 19:53, 17 Ianuarie 2007
...salarizata.....e salarizata?
nu stiu cum s-ar numi.....in contract (e un contract de prestari servicii) scrie onorariu oricum eu in loc de banii datorati primesc produse prin compensare pentru ca asa am ales eu sa nu fiu nevoita sa-mi fac PFA sau SRL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate consilier juridic ankalaura85 ankalaura85 Este adevarat ca exista incompatibilitate intre a fi consilier juridic si pfa-agent marketing? (vezi toată discuția)
Consilierul juridic al societatii poate fi si administratorul acesteia? Aura2 Aura2 Un consilier juridic angajat cu contract de munca poate indelini functia de administrator al unei alte societati, nu este incompatibil asa cum prevedet textul ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic - se accepta o alta profesie salarizata? Laura_Lau Laura_Lau Buna ziua, Ca si consilier juridic este permis sa ai o alta profesie salarizata? De exemplu sa lucrezi ca psiholog in paralel? (vezi toată discuția)