Multumind celor care mi-au raspuns la intrebarea anterioara, revin cu intrebarea "din fundal" :
Cum se poate sa se elibereze doua titluri cu acelasi numar unei aceleasi persoane, cu continut diferit, dar referitor la aceeasi proprietate, la distanta de 6 ani?
[Cum se poate sa se elibereze doua titluri cu acelasi numar unei aceleasi persoane, cu continut diferit, dar referitor la aceeasi proprietate, la distanta de 6 ani?
In mod normal, nu se poate. Si nici legal.
Unul din titluri e nul.
Daca nu-l anuleaza cel ce l-a emis, o va face instanta.
Diferenta consta in vecinatati. (aflate in disputa).
S-a emis un titlu in 1997 unuia dintre proprietari.
A fost o disputa cu detinatorul vechi al terenului.
S-a emis un titlu in 2000 unui al treilea proprietar (in intelegere cu detinatorul titlului din 1997)(de fapt asta era singurul care detinea un act de proprietate act de v/c din 193.?- nu s-a tinut cont de localizarea din actul de v/c din anii 30). Pentru ca se pare ca nu au fost "atenti" s-a emis, cel din 2000, pe terenul pe care beneficiarul titlului din 1997 sustinea ca il detine (si era trecut in titlul sau). Prin urmare in 2003 pentru cei doi s-au emis, in aceeasi zi pentru amandoi, noi titluri de proprietate, cu aceleasi numere cu cele emise anterior.
Este aceasta o infractiune? Cat de valabile sunt aceste "jocuri"? Mai ales ca ele ma afecteaza.
#-o
Nu s-a inteles nimic!Trebuie sa fii mult mai explicit.
Banuiesc ca e vorba de titluri emise inbaza Lg. 18/1991. Asa e?
Pana la urma, cati proprietari sunt? 1, 2 sau 3..?
Cum esti afectat? :-/
Cat este de legal
emoldoveanu
Ca, in lipsa mea, cineva sa intre in curte pentru a imi lua contoarul de apa sub motivul ca a fost construit caminul de apa si racordul de apa fara autorizatie ... (vezi toată discuția)