avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre modificari ale legislatiei salariilor in anul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre modificari ale legislatiei salariilor in anul 2007

am auzit ca de acest an s-ar aplica unele noi modificari in ceea ce priveste salariile.....nu stiu exact despre ce este vorba insa daca ati auzit ceva poate imi spuneti si mie...stiu ca e vag ,dar am o societate si nu stiu despre ce ar putea fi vorba....multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:04, 18 Ianuarie 2007
vezi HG nr.1825/2006 privind salariul minim brut pe tara garantat in plata; CCMN pe anii 2007/2010 privind salariul minim brut pe tara negociat - art.40 -

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salriu minim de 440 ron???? paladan paladan astazi la ITM mi s-a comunicat ca salariul minim pe economie este de 440 ron incepand cu 1.01.2007. Acum cateva zile m-au pus sa fac act aditional de marire ... (vezi toată discuția)
Salariul minim voinicdan voinicdan Se aude ca de la 01.01.2007 salariul minim pe economie va fi de 440 lei pt cei cu studii medii si de 880 lei pt cei cu studii superioare , e adevarat ! imi ... (vezi toată discuția)
Salarii si contributii ContSters70070 ContSters70070 Am nevoie urgent de ajutor. - Care au fost salariile minime pe economie incepand cu data de 01.01.2005 pana in prezent si temeiul legal (Lege, HG, OUG, CCM... ... (vezi toată discuția)