avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... institutor sau profesor la angajare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

institutor sau profesor la angajare?

Buna ziua. Am apelat la acest forum pentru ca am vazut ca se preocupa cineva si de invatamant si ma bucura asta.
As dori sa ma lamuriti si pe mine cu o problema: am studiat un liceu teoretic,urmat de colegiu institutori - 3 ani,zi-, apoi am facut si Facultatea de Psihologie-Pedagogie (specializarea Psihologie) -3 ani (cu examen de licenta). Nu stiu cum voi fi incadrata.La scoala mi s-a spus ca raman institutor I.Atunci am facut facultate degeaba?
Astept un raspuns din partea dumneavoastra! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Institutor sau profesor invatamant primar BMC BMC Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul pentru problema urmatoare: Studiile mele sunt: liceu teoretic + colegiu universitar institutori ( lb. franceza) - ... (vezi toată discuția)
Incadrare invatamant dalia nicoleta dalia nicoleta lucrez ca educatoare, am aboolvit colegiul pedagogic, prin urmare ministerul invatamantului mi-a acordat dreptul de a profesa apoi am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)
Incadrare invatamant anastasia14 anastasia14 Buna ziua, Am absolvit un liceu teoretic, apoi Colegiul de institutori in anul 1999. In anul 2000 am continuat studiile la Facultatea de Litere, specializarea ... (vezi toată discuția)