Buna seara.
Administratorii fara acordul asociatilor nu pot intreprinde nicio modificare importanta d.p.d.v.juridic in situatia firmei asa cum ar fi decizia de intrare in insolventa.
Asociatii au puteri depline pentru modificari juridice a firmei, nu administratorii neasociati,ei infaptuiesc doar acte obisnuite de activitate curenta a firmei.
Decizia de intrare in insolventa, ca si decizia de fuziune,divizare, reorganizare,etc. se ia unanim ,de catre toti asociatii si nu de administratorii neasociati. Daca nu ar fi aprobata de toti asociatii ,decizia nu ar fi opozabila si perfect valabila.
Cererea catre Tribunal poate fi semnata si de administrator,dar cu avizul prealabil al tuturor asociatilor pentru intrarea in insolventa .Altfel,nu ar avea sens .
Cu stima.
In cazul asta poate !
Atasati un Certificat constatator de la Reg comertului + documentele prevazute la art 28 din lege .
Sfatul meu e sa gasiti in primul rand un lichidator pe care sa il numiti in dosar . Beneficiile nu cred ca trebuie sa le mai mentionez pe langa faptul ca poate si el sa va redacteze cererea de deschidere a procedurii insoventei.
Buna ziua,
Ce implica neindeplinirea obligatiilor declarative prevazute de lege - declararea privind obligatiile de plata la bugetul de stat si decont de taxa pe valoarea adaugata catre afp? Ce inseamna declararea unei societati tip srl ca fiind inactiva?
Cu stima