avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriptie creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriptie creanta

dar a fost un proces penal pana in 2007,apoi am continuat procesul civil pana in 2010 ,ianuarie.cum sa mai procedez?angajatorul a luat doar o amenda contraventionala si e liber ,iar eu am ramas cu acest credit,fara nici un act corect.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 12:10, 22 Martie 2010
Rugam postati mesajul in sectiunea unde initial a-ti demarat discutia
E tragic daca angajatorul a luat o AMENDA CONTRAVENTIONALA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cum asa? De ce nu ati atacat solutia ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere creanta fieraru alina fieraru alina dar a fost un proces penal pana in 2007 apoi am continuat procesul civil pana in 2010 ,ianuarie .cum sa mai procedez?anajatorul a luat doar o amenda ... (vezi toată discuția)
Propuneri m.a.i. privind modificarea codului rutier sc vox legis corp srl sc vox legis corp srl mai propune ca modif. la codul rutier 2 glume dupa mine: suspendarea permisului daca 3 luni nu ai platit orice contrav. rutiera si chiar daca ai facut plangere ... (vezi toată discuția)
La un contract de comodat pentru folosinta unor utilaje, se poate achita sumele pentru un credit de cumpararea acestora ContSters74561 ContSters74561 Societatea X, cu 4 asociati, toti din familie a avut activitate de panificatie pana in 2007. Aceiasi asociati au mai infiintat o alta firma Y si in continuare ... (vezi toată discuția)