avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu paternal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu paternal

Cine elibereaza concediu paternal?(5+10)
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 16:46, 22 Martie 2010
Probabil va referiri la zilele libere acordate salariatilor in cazul evenimentelor speciale
ART.61. - (1) Salariatii au dreptul la zile libere platite pentru evenimente deosebite in
familie sau pentru alte situatii, dupa cum urmeaza:
c) nasterea unui copil - 5 zile + 10 zile daca a urmat un curs de puericultura

In baza certificatului de nastere al copilului si a dovezii ca ati urmat un curs de puericultura, faceti cerere de concediu pentru evenimente deosebite, pe care o inamanati departamentului de resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 210/1999, concediu paternal Florin0684 Florin0684 Buna ziua, Conform legii 210/1999 tatal copilului are dreptul la 5 zile de concediu platite, plus un bonus de 10 zile daca fac dovada absolvirii unui curs de ... (vezi toată discuția)
Zile libere legale pentru tata shumy shumy Buna ziua. Am si eu o intrebare. In luna aprilie sotia mea urmeaza sa nasca. As vrea sa stiu daca voi beneficia si eu de zile libere, legal (cate la numar) in ... (vezi toată discuția)
Curs de puericultura ochio ochio Buna ziua, am un tatic care a facut cursul de puericultura si vrea sa compenseze cele 10 zile ale cursului cu cele 5 zile pt nasterea copilului, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)