avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Am nevoie de un ghid: pret orientativ pentru imobilele ...
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Am nevoie de un ghid: pret orientativ pentru imobilele din Bucuresti

Ghidului privind preturile orientative ale proprietatilor imobiliare in Mun. Bucuresti/editia 2010
Va rog mult sa-mi spuneti de unde l-as putea downloada. Am nevoie urgenta. Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:41, 19 Octombrie 2010
Ai pe site-ul Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania un astfeld e reper ;)

Site-ul este:
[ link extern ] /
Oricum ghidul este pur orientativ fiindca este o piata a cumparatorilor care decid pretul datorita raritatii tranzactiilor!
B-)
MIHAI GRIGORE a scris:

Oricum ghidul este pur orientativ fiindca este o piata a cumparatorilor care decid pretul datorita raritatii tranzactiilor!
B-)

da, e un ghid orientativ, asta a cerut in prima instanta, i-am furnizat un astfel de ghid si am precizat si la final ca este doar un reper :P
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
ContSters161855, utilizator
d_ilie_cristian a scris:

MIHAI GRIGORE a scris:

B-)

da, e un ghid orientativ, asta a cerut in prima instanta, i-am furnizat un astfel de ghid si am precizat si la final ca este doar un reper :P

Corect. Si am zis eu altceva?!:hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretul imobiliarelor: de unde aflu pretul real la care s-a vandut un imobil? mandell8691 mandell8691 de unde se poate afla pretul real la care s-a vandut sau s-a cumparat un bun imobiliar? (vezi toată discuția)
Expertiza ContSters135021 ContSters135021 Cum se face expertiza?Cum se calculeaza terenul extravilan,si cel intravilan?Exista un ghid cu preturile pentru fiecare zona? (vezi toată discuția)
Evaluarea terenurilor intravilane; cat ar putea scadea pretul? ContSters95727 ContSters95727 Ma gandesc ca unui teren cu o suprafata rezonabila,intravilan,central sau ultracentral,zona buna,vecinatati(scoli,parcuri,institutii publice,etc),cu ... (vezi toată discuția)