avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii ore suplimentare neplatite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

ore suplimentare neplatite

Buna seara,

Lucrez la o firma ce se ocupa cu transportul international de persoane, si programul meu este in felul urmator: de luni pana vineri 8 ore pe zi in trei ture, de cate o saptamana, sambata 8 sau 10 ore, si duminica numai de noapte dela 22.00 la 08.00.problema este ca in fiecare luna la salariu toata lumea este dezamagita.de ce?
in primul rand zilele de duminica nu ne sunt platite, orele de noapte nici atat, acestea sunt taiate din pontaj, orele suplimentare nu ne sunt toate platite, adica eu luna februarie am lucrat 32 ore suplimentare din care mi-au fost platite 20, colega mea la fel, dar iau fost platite numai 6....etc...toata lumea are aceiasi problema luna de luna.
ce ar trebui sa facem in acest caz?
chiar nu stim cui sa ne adresam
multumesc
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 02:09, 23 Martie 2010
la ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru unombun unombun cum se calculeaza in pontaj ca nr.de ore si valoric orele lucrate in zilele de weekend? lucrez in ture astfel: TURA I: Luni,marti,miercuri,joi vineri ... (vezi toată discuția)
Norma de munca lunara pentru o sectie de spital florincamelia florincamelia cum se determina numarul de ore suplimentare (lucrate in zile de sambata si dumunica) si cum se acorda liberele aferente acestor ore intr-o sectie de spital ... (vezi toată discuția)
Despre serviciul de noapte marcus68 marcus68 Lucrez in privat...Dupa tura de noapte , luni , marti , miercuri , joi(de 8 ore),vineri mi se da liber...sambata -duminica fiind repausul obligatoriu...este ... (vezi toată discuția)