avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN

Pt activitatea de comert cu amanuntul in cadrul unui SRL pt un stand cu imbracaminte in piata ce cod CAEN trebuie trecut in actul constitutiv? cod CAEN 5142- comert cu amanuntul al imbracamintei sau cod CAEN 5262- comert cu amanuntul prin standuri si piete? sau se pot trece amandoua?
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 17:58, 27 Ianuarie 2007
puteti sa le treceti pe amandoua....ca sfat generic....e bine sa treceti mai multe obiecte de activitate, pt a nu modifica actele societatii de cate ori doriti sa incepeti o alta activitate.

Pt activitatea de comert cu amanuntul in cadrul unui SRL pt un stand cu imbracaminte in piata ce cod CAEN trebuie trecut in actul constitutiv? cod CAEN 5142- comert cu amanuntul al imbracamintei sau cod CAEN 5262- comert cu amanuntul prin standuri si piete? sau se pot trece amandoua?

Obiect principal cod CAEN 5262, urmand ca la obiecte de activitate secundare sa treci 5142, alaturi de mai multe alte coduri:D
va multumesc pt raspunsuri
Pt. putin, de aceea suntem aici, sa ne ajutam.:))
Edrept ca unii ne mai si incurca:O
As mai avea o intrebare. Ce fel de autorizatii am nevoie pt o taraba de haine in piata? va rog mult....daca stie cineva

Alte discuții în legătură

Cod caen ? utc utc Vreau sa desfasor activitate de comert, respectiv prin piete, targuri si oboare cu produse de morarit, adica vanzare de malai, tarate, hrana ptr. animale. La ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse finite - caen potrivit...? romila celina romila celina Incurajata de raspunsurile pe care le-am primit pana acum,revin cu cateva intrebari depre I.i. .Ca obiect principal de activitate am ales1413 ( cod CAEN) ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)