avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... activitati ce se incadreaza la art.52 Codul fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

activitati ce se incadreaza la art.52 Codul fiscal

In cazul in care un SRL are contracte cu PFA-uri, la care din activitatile de mai jos trebuie sa opreasca 10% din venit si daca opreste la ce litera se incadreaza activitatea d/e:
- traducator autorizat;
- alte activitati in cadrul intreprinderilor ( CAEN 8299)
-servicii de asistenta/consultanta tehnica pe proiectare navala;
- servicii de transport persoane (CAEN: 4931)
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 16:37, 23 Martie 2010
Aveti contracte cu persoane fizice autorizate? In acest caz ,PFA emite factura si nu retineti d-voastra impozitul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 8299 AliVis AliVis Buna ziua, As vrea sa stiu daca in serviciile PFA inregistrat cu codul CAEN 8299 ( alte activitati suport furnizate de obicei intreprinderilor , ... (vezi toată discuția)
Pfa in it (caen 6202) TomSlayer TomSlayer Buna ziua, as dori sa devin pfa in domeniul web (cod caen 6202) Dupa o vizita la Registrul comertului am aflat ca am nevoie de un act de certificare al ... (vezi toată discuția)
Infintare pfa cod principal si secundar ariaint ariaint Inteleg ca se stabileste un cod principal si se pot adauga si coduri secundare , intrebarea este cate astfel de coduri secundare se pot pune 1,5, 10 etc.. este ... (vezi toată discuția)