avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 PFA caen 6201 cu diploma de inginer electronist - este ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

PFA caen 6201 cu diploma de inginer electronist - este posibil ?

Buna ziua,

Intentionez sa imi infiintez o PFA cu domeniul de activitate "Realizare soft la comanda" (cod CAEN 6201). Legate de pregatirea profesionala detin diploma de inginer electronist, domeniul "Comunicatii", specializarea "Retele si software pentru telecomunicatii"

De la absolvire insa am lucrat permanent in domeniul informatic, asa cum mentioneaza si carnetul de munca unde este trecut "Programator" ca functie ocupata la actuala firma. Lucrez aici de aproape 7 ani asa ca nu cred ca se poate pune problema unei lipse de experienta in domeniu.

Este adevarat ca "pregatirea" conform diplomei de inginer nu este de informatician, insa totusi indica o specializare in domeniul software. Iar "experienta profesionala" conform cartii de munca arata confirma acest lucru.

Este posibil sa intampin vreo dificultate la inregistrarea PFA-ului pe cod CAEN 6201? Ce solutii ar fi in acest caz?
Cel mai recent răspuns: paoctav , utilizator 18:13, 17 Aprilie 2010
Eu am imresia, ca este posibil -- chiar cunosc pe o persoana care are o diploma de inginer si are PFA cu CAEN 6201.

Pentru informatii mai exacte va propun sa intrebati pe cei de la ORC.
Intr-adevar, a fost posibil - am inregistrat fara nici o problema PFA-ul pe cod CAEN 6201, la ORC Bucuresti acum 2 zile. Diploma de inginer a fost suficienta.

Din cate mi-a spus referentul de la ORC, pt oricare din codurile CAEN 62xx e necesara neaparat diploma de studii superioare, sau un atestat de pregatire in domeniul informatic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ii romulusg romulusg Buna ziua. Am citit multe post-uri pe acest forum cu privire la cate coduri caen ai dreptul pe un ii, insa, pentru pozitia mea, am fost mai mult nelamurit dupa ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)