avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare profesor inv. primar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare profesor inv. primar

sunt absolventa a Liceului pedagogic , grad I , vechime 32 ani in inv. am urmat Colegiul universitar pedagogic cu durata de 3 ani cu diploma de absolvire in domeniul pedagogie , specializarea institutor-inv. primar . cum trebuie sa fiu platita : ca profesor SSD, profesor S sau institutor II
Cel mai recent răspuns: irina matei , utilizator 20:41, 31 Martie 2010
Sincer este interpretabila incadrarea deoarece nici ei nu stiu cum sa le mai faca, daca au tot sucit terminologia
In mod normal va luati fisa postului , va consultati cu insp de la personal, iar daca nu sunteti multumita mergeti la minister.
Astia sunt pasii, dar la ce haos este fiecare isi va da cu parerea.
bafta!:closedtopic:
Poti sa te lamuresti citind legea 387/2009 si OM 3239/2010.
Insa depinde de fiecare inspectorat cum interpreteaza si de cand!!!....Asa e pe la noi....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 387/2009 si ordinul mects 3235/2010 serbucornel serbucornel Cine ma poate lamuri si pe mine daca prevederile Legii 387/2009 si a Ordinului MECTS 3235/2010 care stipuleaza ca un invatator/educator care a terminat ... (vezi toată discuția)
Incadrare ca profesor in invatamantul prescolar instil instil Buna ziua , va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de incadrarea ca profesor in invatamantul prescolar. Precizez ca am obtinut in anul 2002 diploma de ... (vezi toată discuția)
Statutul de profesor pentru invatamantul primar mariana pintrijel mariana pintrijel Buna ziua, permiteti-mi ,va rog, urmatoarea intrebare: In urma absolvirii unei facultati tehnice ( 1993) -5 ani , cu examen de diploma si a unui colegiu de ... (vezi toată discuția)