avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIULUI DE RISC MATERNAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIULUI DE RISC MATERNAL

care este baza de calcul? venitul realizat? salariul net? se iau in calcul si retinerile pt "nerealizare target"?
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 23:11, 5 Februarie 2007
Pentru ce anume :-/
ce vrei:-/:-/:-/:-/:-/:-/
Depinde pentru ce ....?????????
Hai sa ne dumirim noi ce vrea...:D
Cred ca lucreaza la o firma privata, unde e platita, pe langa salariu, si cu bonusuri daca isi face target-ul.
In cazul asta, nu, la indemnizatia de concediu prenatal nu se iau in calcul decat veniturile care-ti apar in cartea de munca.
in cazul acesta esti platita ca in CM :((

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical sarcina/lauzie(prenatal/postnatal) ace27 ace27 Buna ziua!Luminati-ma si pe mine va rog frumos, cu acest prenatal, in legatura cu modul de calcul. Se iau in calcul ultimile 12 luni sau ultimile 6? Din ... (vezi toată discuția)
Concediul de risc maternal smileylory smileylory 1.Concediul de risc maternal se calculeaza ca fiind 75% din suma veniturilor brute sau nete pe ultimele 6 sau 10 luni anterioare lunii in care se acorda ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal si concediu prenatal ELENAGOGONEA ELENAGOGONEA Buna ziua , Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum se calculeaza riscul maternal si concediul prenatal? din cate am citit riscul maternal este 75% ... (vezi toată discuția)