avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxe si impozite srl comert
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxe si impozite srl comert

Va salut! Va rog sa ma luminati in urmatoarea problema:

Care sunt impozitele si taxele(inclusiv cele salariale) pe care trebuie sa le platesc, daca imi deschid un SRL al carui obiect de activitate este comertul cu haine. Tin sa precizez ca pentru inceput doresc sa angajez o vanzatoare.

Exista obligatia de a angaja un contabil cu norma intreaga intr-un astfel de SRL?

Capitalul social minim a ramas 200 RON?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: m_marinela , utilizator 14:38, 12 Aprilie 2010
In anul de infiintare, contribuabilul plateste impozit pe profitcalculat conf titlu II cod fiscal pentru profitul obtinut in acel an si NU datoreaza impozit minim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit venit & profit - modificarile ContSters60781 ContSters60781 2 intrebari as avea in legatura cu ultimele schimbari; nu sunt sigura ca am inteles bine. E vorba de 2 legi diferite, nu ? Eu am doua situatii: 1. In cazul ... (vezi toată discuția)
Forfetar ddena ddena societatea este in suspendare pe trei ani incepand cu data de 17.02.2010.Cat impozit forfetar trebuie sa platesc si pana la ce data limita. multumesc (vezi toată discuția)
Impozit samire07 samire07 Buna ziua aş dori sa ştiu daca un SRL care are o agentie de turism şi un restaurant ce fel de impozit va plati. Multumesc#-o (vezi toată discuția)