avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura 2010

Buna seara,
nu stiu daca despre mine este vorba, dar si eu sunt din Bihor si nota ce mi-am calculat este 7,55.
Pregatire:
Dr civil - contracte si succesiuni(Deak)
- drepturi reale si obligatii (Barsan)
- teoria generala a dreptului(Beleiu)
legislatia speciala (Legis Piatra Neamt :))
Procedura civila (Tabarca)
Dr penal(Toader si Mitrache)
Procedura penala(Neagu)
CEDO(citire si fisa fiecare speta)
Grile(Voineag)
Practica( 14 ani in civil si comercial) nicio zi in penal. Sper ca se percepe si gluma...daca nu e prea subtila. Dincolo de gluma mea, sincer va spun ca m-a ajutat la spete, si nu numai, experienta din sala de judecata(7 ani consilier juridic, de 7 ani avocat). Dar, dincolo de ajutorul experientei, a studiului meu din ultimele 3 luni, am primit ajutorul lui Dumnezeu, caruia ii multumesc! Chiar daca nu va fi sa fie o nota suficienta s-a acced si la functie, imi este de ajuns deocamdata ca m-a ajutat sa imi depasesc cunoasterea de pana acum, ceea ce imi foloseste si in ceea ce fac in prezent.
Doamne ajuta! Sarbatori binecuvantate tututor!
Cel mai recent răspuns: Karmina , utilizator 23:41, 25 Martie 2010
Mergeti la discutia la care ati dorit sa participati si folositi butonul "Raspunde" situat sub orice mesaj.
Ati deschis alt subiect din greseala.
dar pentru ce ati optat: judecator sau procuror???
dupa practica pe care o aveti, tind sa cred ca ati optat pentru judecator

Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
Karmina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt cele mai bune carti pentru pregatire??? totacela totacela salut ...imi poate sugera cineva ce carti sa aleg in studiu.....care sunt cele mai bune ....multumesc tuturor ce vor sa-mi raspunda! (vezi toată discuția)
Bibliografie pt admiterea la inm NADINASIPOS NADINASIPOS Hello! M-ar putea ajuta si pe mine cineva cu bibliografia pt admitere la INM? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)