avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon fiscal

Buna ziua. Daca am codurile CAEN - 4781, 4782, 4789 si 4799, trebuie obligatoriu sa dau bon clientilor? Nu e vorba ca nu am casa de marcat, dar clienti nu pot sta dupa mine pana le dau bon fiscal si multi dintre ei cumpara produsele mele dar nu mai iau bonul ca se grabesc. Chiar multi dintre clienti se razgandesc sa mai cumpere de la mine findca se formeaza o coada prea mare. Deci ce e de facut? Dau sau nu dau bon in continuare? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Imago Expert Consult SRL , Contabil 08:27, 26 Martie 2010
Mesaj dublat: www.avocatnet.ro/content/for...

Va rugam nu mai postati aceeasi intrebare in unul sau mai multe topice sau in sectiuni diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa dau neaparat bon fiscal la piata? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Buna ziua. Daca am codurile CAEN - 4781, 4782, 4789 si 4799, trebuie obligatoriu sa dau bon clientilor? Nu e vorba ca nu am casa de marcat, dar clienti nu ... (vezi toată discuția)
Cod caen anairam_unid anairam_unid cum poate functiona o casa de marcat fara punct de lucru,ce cod CAEN trebuie introdus ca sa poti functiona ambulant (comert cu amanuntul ambulant) (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)