avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit declaratie 101/2010 firma radiata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

declaratie 101/2010 firma radiata

Buna ziua. Am o societate care in urma fuziunii va fi absorbita de o alta. Trebuie sa depun cu 10 zile inainte de radiere declaratia 101 pe anul 2010. Intrebarea mea era daca la calculul impozitului pe profit trebuie sa iau in calcul si veniturile , respectiv cheltuielile din cedarea activelor , chiar daca radierea va avea loc mai tarziu. Multumesc .

Alte discuții în legătură

Fuziune prin absortie floricageta floricageta Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti in rezolvarea urmatoarei probleme: -a fost publicat in MO fuziune a doua societatii ale aceluia administrator, ce ... (vezi toată discuția)
Venitul impozabil la fuziune? andreileca78 andreileca78 intrebarea pentru voi cei de pe forum este: la doua societati care fuzioneaza, cea care este absorbita este platitoare pe impozit pe venit (3%). La valoarea ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie maryette maryette Este vorba de 2 soc.care au fuzionat,una dintre ele a fost radiata. Intre data proiectului de fuziune si data efectiva a fuziunii,au existat modificari ... (vezi toată discuția)