avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... DANS ORIENTAL SUPER - foarte complex si dificil
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

DANS ORIENTAL SUPER - foarte complex si dificil

[ link extern ]

sau

[ link extern ]

hehehe..cine nu poate sa faca asa.... :slap:
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 18:23, 27 Martie 2010
Interesant ....am vazut in Belek un spectacol cu dansatoare care faceau miscari mult mai dinamice si spectaculoase decat ceea ce ai postat aici! Iar umflatul abdomenului cu aer nu e o mare chestie....o fac toti bautorii de bere!:D
Cu scuzele de rigoare pentru arta dansatoarei, dar subscriu la ceea ce a scris Mihai: de admirat sunt acelea care executa aceste miscari in ritmuri mult mai alerte!
Parerea mea... deh...

Corect: aceste miscari nu vor putea fi executate niciodata de "maneliste". :D
Of...Mihai...of... :slap:
Exista topic de secvente ! Dar poate vreti sa va dati doctoratul in dans oriental....
Dar de unde ati ghicit ? :stunned: :slap:

Alte discuții în legătură

Weekend in pasi de dans! tanguera tanguera Intrucat este plin sezon competitional la dans sportiv, in fiecare weekend este cel putin cate un concurs de dans, undeva prin tara... Asadar eu vi le spun, ... (vezi toată discuția)
Exista o invazie de prost gust,de"caterinca" de cartier ,de justitiarism de gasca si de agramatisme Radu Gabrian Radu Gabrian Cred ca in ultima vreme au devenit deranjante,interventiile si comentariile unor persoane,care nu au nimic comun cu activitatea acestui forum. De la ... (vezi toată discuția)
Asta da cultura generala BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN =D> Cine suntem noi romanii?? raspuns sincer ;)STII TU ROMANULE??=D> astept parerii, o seara minunata (vezi toată discuția)