avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... VIZITA....
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

VIZITA....

EX SOTUL MEU ARE DREPTUL SA VINA DE 2 ORI PE LUNA SA VADA FETITA...SANTEM DIVORTATI....ARE DREPTUL IN PRIMUL WEEKEND SI AL 3 LEA DIN LUNA,,,,DAR EX SOCRI MEI AU VENIT IN AL 4 WEENKEND,,,,NICI NU MAU ANUNTAT CA VIN,,,MACAR CU O ZI INAINTE,,,EU NU AM FOST ACASA ERAM PLECATA DIN LOCALITATE,,,EI AU CHEMAT POLITIA,,,,,,,,,ACUM SANTEM IN TRIBUNAL AU FACUT RECURS CA NU LE CONVINE CA AM CASTIGAT FETITA,,,,,,ARE VREO IMPORTANTA CA NU AM FOST ACASA CAND AU FOST EI DAR NICI NU AVEAU DREPTUL LA VIZITA....MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 01:13, 28 Martie 2010
are importanta daca fetita e micuta si ati lasat-o singura acasa, dvs fiind plecata din localitate
Cum sa faca fostii socri recurs pentru ca nu le convine programul de vizitare minor?
Ce treaba au ei?
Casnicia, divortul si procesul in sine a fost doar intre dv si fostul sot.
Recurs avea dreptul sa faca fostul sot, nu socrii:O
de se mai repeta cazul de genul si va mai vine politia la usa, cereti acestora sa va arate un document, pe care trebuie sa'l aibe de la socri , evident, in care li se da dreptul la vizita si accesul la usa dv
Tatal ia copilul in vizita si are dreptul sa duca minorul la bunicii paterni si nicidecum bunicii sa vina sa ia copilul, atata timp cat nu exista nici o intelegere intre dv si acestia
spiridon vasilica a scris:

de se mai repeta cazul de genul si va mai vine politia la usa, cereti acestora sa va arate un document, pe care trebuie sa'l aibe de la socri , evident, in care li se da dreptul la vizita si accesul la usa dv
Tatal ia copilul in vizita si are dreptul sa duca minorul la bunicii paterni si nicidecum bunicii sa vina sa ia copilul, atata timp cat nu exista nici o intelegere intre dv si acestia
are dreptate spiridion vasilica in ambele cazuri.. nu avea politia nici o treaba.. dvs invocati in recurs lipsa calitatii procesuale a socrilor precum si lipsa de interes a acestora

Buna seara, d'le av ocat Petre!
Sa inteleg ca totusi socrii doamnei au facut recurs la procesul dumneai?
Se poate asa ceva?:O Mi se pare o aberatie, cum e posibil sa faci recurs la un proces in care nu ai fost nici parte reclamanta nici parata?
Sau se aproba orice fel de dosar atata timp cat se platesc niste taxe si onorarii? Doamna in cauza va avea mult de cheltuit pentru prostia socrilor care sustin faptul ca le pasa de copil si'i vrea binele, netinand cont de fapt ca ia practic de la gura copilului pentru ca mama va trebui sa plateasca un proces
Eu nu am putut sa mai fac recurs nici macar la procesul meu pentru partaj cum de altii pot sa depuna asa, pur si simplu un dosar pentru recursul altuia?

Alte discuții în legătură

Nerespectare program de vizita minor mire9 mire9 In urma cu un an fostul meu sot a obtinut prin sentinta civila un program de vizitare al copilului nostru minor , program care -i da dreptul sa il ia in ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita si gazduire pentru bunici yzabela yzabela Buna seara am si eu o intrebare am un proces cu fosti socrii isi cer dreptul la vizita defapt gazduirea copilului la ei acasa doua weekend uri pe luna specific ... (vezi toată discuția)
Raspuns urgent, va rog alyna25 alyna25 Buna seara, Ma numesc Aly, si sunt in proces de divort cu sotul meu si nu ne intelegem asupra dreptului de vizitare al fetitei noastre de doar 1 an. Nu ... (vezi toată discuția)