avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte necesare

Doresc sa dechid un magazin in care sa comercializez articole sport de firma.Ma intereseaza care sunt actele necesare pentru comercializarea acestor produse si unde sa merg pentru a desfasura un comert legal.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 22:27, 28 Martie 2010
depinde ce fel de firma vreti,mergeti la registrul comertului,pt mai multe detalii contactati un avocat
Infiintati o firma sau o intreprindere individuala. Inregistrarea se face la registrul comertului. Detalii la www.onrc.ro sectiunea formalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

pfa - infiintare yony yony buna, as dori sa stiu mai multe detali despre infiintarea unui PFA : ce acte trebuie,cam cat dureaza infiintarea PFA, firme din brasov care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)
Comercializare produse naturiste - caen ac72andrei ac72andrei Buna ziua! Am deschis de curind o intreprindere familiala, am inchiriat un spatiu comercial (la parterul unui bloc) si as dori sa deschid acolo un magazin cu ... (vezi toată discuția)