avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj-lipsa 7 zile
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj-lipsa 7 zile

Buna ziua.Intrebarea mea este cu referire la conditiile acordarii somajului.Unchiul meu are in ultimii doi ani,luctrat un an fara 7 zile.Nu poate beneficia de somaj din cauza acestor 7 zile?
El si-a luat medical ca sa i se mai prelungeasca perioada lucrata,dar din cate am inteles i se inchisese deja cartea de munca,si nu i s-a inregistrat medicalul;desi era luat si pentru zilele de dinainte de a i se inchide cartea de munca.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 21:17, 29 Martie 2010
nu poate . Doar daca se mai angajeaza in alta parte ptr diferenta de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj si concediu prenatal elenutza_12 elenutza_12 Buna ziua, Am si eu o mare dilema: am contract pe perioada determinata pana pe 30 iulie. Trebuie sa nasc la jumatatea lui septembrie asa ca voi intra in ... (vezi toată discuția)
Somaj si prenatal mihaelatamas mihaelatamas buna ziua sunt insarcinata in aproape 5 luni si mi s-a adus la cunostinta verbal, de catre firma la care lucrez ,ca vor inchide la sf lunii ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat pt. a beneficia de concediu crestere copil Bornuz Bornuz Sotia mea este angajata din 6 iunie 2015 cu contracte pe perioade determinate acum fiind la cel de al doilea contract determinat pana in 21 martie 2016 urmand ... (vezi toată discuția)