avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act aditional la contractul de inchierere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act aditional la contractul de inchierere

buna!am inchiriat un contract de inchiriere a unei garsoniere si doresc sa schimb suma specificata initial in contract printr-un act aditional la contact(mentionez ca contractul a fost inregistrat la adm fiscala a sectorului 6) stiu ca nu este o forma sablonata si de aceea va cer sprijinul sa imi precizati cat de cat o forma care sa se apropie de cerintele de mai sus.(ideea este ca trebuie modificat continutul unui articol...cel care contine suma specificata).
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:24, 3 Aprilie 2010
puteti face acest lucru printr-un act simplu, daca un formular in acest sens, se gaseste la administratia financiara. daca nu aveti un formular faceti un act simplu, poate fi si de mina, aratind articolul care se modifica, sensul in care se modifica si semnaturile partilor. se inregistreaza la administratia financiara.
act aditional nr... din ...
anexa la contractul de inchiriere incheiat la data ...
partile
convin la modificarea si completarea contractului de inchiriere,incheiat si semnat la data ....prin anexa nr .. act aditional,se completeaza si se modifica dupa cum urmeaza
I Prevederile art...vor avea urmatorul continut..
Prezentul act aditional face parte integranta din contractul de inchiriere semnat de catre parti la data ,s-a incheiat in 2 ex originale,cu valoare juridica egala,avand fiecare 1(una) pagina format A4,lizibile si fara stersaturi,cate unul pentru fiecare parte semnatara
Modificarile convenite de comun acord prin prezentul act aditional,intra in vigoare si produce efecte de ;la semnarea de catre parti

data
parti
Efectiv puteti face un act aditional semnat de catre ambele parti in care se specifica ca partile au convenit renegocierea chiriei la valoarea de....incepand cu data de.....
Actul se face in 3 ,nu in 2 exemplare cum gresit v-a spus Ynocentta(oare a cata oara, dar e scuzabil cand dai copy-paste fara sa gandesti) fiindca un exemplar ramane la administratia financiara , iar 2 exemplare se inapoiaza vizate de administratie celor 2 parti semnatare!
Succes!B-)
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
MIHAI GRIGORE, Avocat
MIHAI GRIGORE a scris:

e scuzabil cand dai copy-paste fara sa gandesti) Succes!B-)


Apreciez ca art 2 10 din regulamentul forumului este valabil tuturor
:offtopic:@mihai grigore, oare nu am putea sa oferim informatii, fara a admonesta preopinentii nostri? B-) e de inteles sa corectam o eroare, dar sa nu jignim pe aceia care , ca si noi, isi pun timpul si priceperea lor in slujba userilor. :)
Ultima modificare: Marți, 30 Martie 2010
ContSters47264, utilizator

Alte discuții în legătură

Act aditional la contractul de inchiriere LoctusIvan LoctusIvan Eu si sotia avem un apartament inchiriat; i-am prelungit contractul chiriasului, prin act aditional acum cateva luni, dar acum in baza unor reparatii am decis ... (vezi toată discuția)
Conditii reziliere contract de inchiriere tanguera tanguera As dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru rezilierea unui contract de inchiriere. E posibil sa nu fie inca nevoie dar vreau sa fiu pregatita. Situatia ... (vezi toată discuția)
Valabil act aditional fara semnatura unei parti? ministru_ ministru_ Buna ziua! Am o problema. Am inchiriat un apartament unei persoane fizice pe baza de contract, vizat de Adm Financiara. Contractul a fost incheiat pe o ... (vezi toată discuția)