avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca

Daca am incheiat un contract colectiv de munca in februarie 2008 cat timp este valabil? Nu am incheiat alt contract de munca in 2009 si nici un alt alt aditional.
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 09:39, 30 Martie 2010
Verificati clauzele inserate in contractul colectiv de munca: de obicei se încheie pe o perioadå de 1 an şi devine aplicabil de la data înregistrårii la DMPS Contractul colectiv de muncå înceteazå la împlinirea termenului de 1 an, dacå pårţile nu convin prelungirea aplicårii acestuia în baza unui act aditional .
Clauzele prezentului contract colectiv de muncå continuå så producå efecte şi dupå expirarea termenului pentru care a fost încheiat, pånå la negocierea urmåtorului contract ,dar nu mai mult de 12 luni .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare urgent tunaru tunaru Lucrez la Comceh Calarasi si contractul colectiv de munca a expirat in luna februarie vreau sa aflu in ce situatie se afla salariati acestei socetati in ... (vezi toată discuția)
Valabilitate ccm kalincaanca kalincaanca Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in lamurirea unei probleme. Iata despre ce este vorba: In data de 26.06.2009 a fost inregistrat la DMPS - Mun. Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de muncă kovacs_stefan kovacs_stefan 1. Contractul Colectiv de Muncă din Învățământ din cât în cât timp se negociază? 2. Contractul Colectiv de Muncă din anul 2017-2018 cât timp are ... (vezi toată discuția)