avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... drepturi persoane cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

drepturi persoane cu handicap

As vrea sa stiu daca o persoana cu handicap (nevazatoare) beneficiaza de scutire la taxa de prima inmatriculare a unui autoturism, conform legii 448/2006 republicata in 2008 si HG 89/2010, sau de aceasta facilitate beneficiaza doar handicapatii care inmatriculeaza autoturisme adptate handicapului
Cel mai recent răspuns: mirceanm , utilizator 14:22, 30 Martie 2010
De aceasta facilitate beneficiaza strict persoanele care inmatriculeaza auto adaptate handicapului
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare si taxa auto - persoana cu handicap vitan_diana vitan_diana Sunt persoana cu handicap de vedere accentuat, nedetinatoare de permis auto. Dorim sa ne achizitionam un autoturism, autoturism ce dorim sa il inmatriculam pe ... (vezi toată discuția)
Pot inscrie o masina pe numele unei persoane cu handicap? carmenspata carmenspata eu locuiesc in spania si am o masina inmatriculata pe numele meu,si as vrea sa stiu daca o pot inmatricula in romania,sau donatie pe numele fiicei mele,ia ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap accentuat axellcom axellcom Buna ziua. O ruda are certificat de handicap accentuat (stoma). Intrebarea este daca este scutit de la taxa auto pentru o masina care o aduce . In lege zice ca ... (vezi toată discuția)