avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am pierdut o ordonanta presedintiala privind copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am pierdut o ordonanta presedintiala privind copilul

ultimul term a fost sapt trecuta, iar ieri am vazut la condica ca fosta concubina a castigat copilul pe ordonanta presedentiala.ea a venit vineri la poarta dar eu eram plecat, aspus doar ca a castigat, neprezentand vreo sentinta, sentinta nu a ajuns la noi si nici pe site nu s-a publicat. ce trebuie sa fac in acest caz? duc eu copilul? vine ea? de vineri ea nu a mai venit? ce se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: ContSters117797 , utilizator 20:47, 30 Martie 2010
e imediat executorie?
...e definitiva...teoretic, da, practic politia nu ba interveni daca aveti certificat de grefa cu recursul
ok.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta in pronuntare daniela dinescu daniela dinescu cauza s-a judecat pe 16 feb 2010. Instanta a amanat pronuntarea pentru 23 feb, dar nu e nimic la condica si nici pe tmb.ro. Cat mai poate intarzia pronuntarea? ... (vezi toată discuția)
Ordonanta cu drept de apel? gambit gambit Buna ziua, Am castigat o hotarare prin ordonanta prezidentiala pt legaturi personale cu minorul pana la solutionarea irevocabila a dosarului de fond . Fosta ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara lilianabh lilianabh Buna ziua! Initial am cerut revenirea la numele de fata,apoi am facut recurs pt.pastrarea numelui avand in vedere prejudecatile din Romania,pt.a fi pe acelasi ... (vezi toată discuția)