Mai apelez la bunavointa dvs pentru niste neclaritati:
1. Daca am facut contract de cesiune, care contine toate datele obligatorii, in hot aga trebuie sa reiau tot ce am scris in contractul de cesiune? ( Va intreb aceasta deoarece am vazut in monitorul oficial parta a IV-a ca majoritatea celor care au facut cesiune si au scris si nr. contractului acolo, totusi, au scris si in hot aga toate datele cesiunii. Eu speram ca daca fac un ctr de cesiune, voi scrie in hot aga ca se face cesiunea conform ctr. de cesiune nr....., iar apoi scriam doar un articol in care precizam cum arata structura capitalului social dupa cesiune ).
2. Pentru asociatii vechi este obligatoriu sa mai scriu toate datele de identificare in hot aga? Tot in monitor am vazut ca unele firme nu au mai scris datele de identificare ale asociatilor vechi, ci doar pe cele ale asociatilor noi intrati.
3. Daca mai adaug noi activitati, pe langa codul CAEN este obligatoriu sa scriu si denumirea completa a activitatii?? Va intreb aceasta tot in scopul incercarii de a mai reduce din nr de caractere.
Va multumesc mult de tot celor care va rapiti din timp ca sa ma ajutati cu indrumari.
1) Nu aveti cum sa treceti in AGA nr. de contract, pentru ca mai intai va fi AGA, apoi in baza lui contractul.
In AGA nu trebuiesc trecute decat intentia de cesionare, cesionarii si partile sociale care se cesioneaza.
2) AGA oricum este intrunita de vecchii asociati, nu mai treceti datele lor, ci numai noilor asociati.In schimb, veti trece in contract datele tuturor, cedenti si cesionari.
3) Da, este indicata completarea munelui activitatiin nu numai codul CAEN.
Va multumesc foarte mult pentru raspunsurile rapide si competente.
Deci nu mai trebuie sa scriu in hot aga si ” Ca urmare a cesiunii, structura capitalului social va arata astfel ......... sau ..........aportul asociatilor la constituirea capitalului social va fi urmatorul...... ” ?????
Cand spuneti „intentia de cesionare, cesionarii si partile sociale care se cesioneaza” eu subinteleg ca trebuie date toate detaliile asa cum voi le voi da in contractul de cesiune.....Practic nu prea mai vad de ce sa mai fac si contract de cesiune daca tot trebuie sa scriu in aga toate datele. Poate doar asa....in caz ca mi-l vor cere neaparat.
AGA o veti redacta sub forma de puncte sau articole, fara prea multe amanunte.Hotararea se va materializa ulterior intr-un contract de cesiune, care va cuprinde toate clauzele.
De aceea trebuiesc amandoua: una hotaraste intentia, celalalt pune in practica hatararea.
Hotarare aga cesiune
Anny2009
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: in cazul in care intr-un srl cu 34 de asociati, unul cesioneaza catre un altul ,tot asociat , toate partile sale sociale, ... (vezi toată discuția)